Őszi teázásaink

Azt is szeretjük az őszben, hogy legálisan befészkelhetjük magunkat az olvasósarkunkba, és elszürcsölhetjük a kedvenc teánkat. Végre van rá idő, nem sürget a ház körüli tennivaló, nem este 8-9 körül keveredünk be a szabadból. És egyébként is, a hosszú téli esték kit ne hatalmaznának fel egy pár perc saját időre?

Ennél már csak az jobb, ha a reggelt indítjuk kedvenc forró italunkkal, és minden bokros teendőnknek csak a szeánszunk után kezdjük elvégezni.

A Naturland téli teaválogatásával nem csak relaxálni tudunk, hanem fontos lépést teszünk egészségünk megőrzése érdekében is!

teli tea valogatas 20161108

Az őszi-téli időjárás beköszöntével ideje elkezdeni kicsit feltornázni az immunrendszert, hiszen, ahogy egyre hidegebb az idő, és egyre gyakrabban esik az eső, az esetleges megfázás kockázata is nagyobb lesz.

Pláne a gyerekek veszélyeztetettek a hideg, őszi időben, ugyanis ők kevésbé elővigyázatosak, és még csoportba is járnak, ahol egymás között adják-veszik a bacilusokat…

Nincs az a teakedvelő személy, aki a következő ízesítések valamelyikének ellen tudna állni:

Gyümölcstea forralt bor ízesítéssel

Fűszeres, forralt bor ízesítésű, koffeinmentes gyümölcstea. A nap bármely szakaszában hidegen és melegen egyaránt fogyasztható, ízesítés nélkül vagy tetszés szerint ízesítve.

Rooibos tea fahéjjal és szilvával

Mélyvörös színű, gazdag ásványianyag-tartalmú, koffeinmentes tea, melynek édes-gyümölcsös ízét a fahéj és szilva harmonikusan kiegészíti. A nap bármely szakaszában hidegen és melegen egyaránt, ízesítés nélkül vagy tetszés szerint ízesítve fogyasztható.

Gyümölcstea süteményízesítéssel

Igazi téli, koffeinmentes gyümölcstea fűszeres sütemény ízesítéssel. Az egész otthonodat belengi illata. A nap bármely szakaszában hidegen és melegen egyaránt, ízesítés nélkül vagy tetszés szerint ízesítve fogyasztható.

Fehér tea fűszeres narancs ízesítéssel

Kellemesen fűszeres, narancsos aromájú, selymesen lágy ízű, koffeintartalmú, frissítő tea a teacserje legértékesebb rügyeiből. Hidegen és melegen egyaránt, ízesítés nélkül vagy tetszés szerint ízesítve fogyasztható.

 

Egészségünkre!

nl logo 20160127 zold betu

 

Search