ROSSMANN A BABÁKÉRT ÉS AZ ANYUKÁKÉRT

Idén 6 éves a Rossmanó babaprogramja és a Rossmann Babydream kifejezetten kisbabáknak és anyukájuknak szóló termékcsaládja 20 éve megtalálható a drogériában.

Ma már több mint 200 féle termék között válogathatnak az anyukák, melyek közül a legnépszerűbb termékek a Babydream törlőkendői, pelenkái, melltartóbetétei és gyümölcsszeletei.

A Rossmannál kifejezetten a babák érzékeny bőrére lettek kifejlesztve az Alterra baby termékek. Természetes összetevők lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak. Nem tartalmaznak mesterséges színező- és illatanyagokat, tartósítószereket, szilikont, paraffint és egyéb ásványi olajat. Natúr összetevői révén érzékeny bőrű felnőttek is használhatják.

A kismamák rengeteg idejét leköti az anyaság új szerepe és a sok tennivaló mellett ritkábban jutnak el üzletekbe. A Rossmann Online Drogériában (www.shop.rossmann.hu) közel 15 ezer termék közül lehet válogatni és a Rossmanó Babaprogram kedvezményeivel itt is élhetnek, nem csak az üzletekben.

A Rossmann nem csak termékeivel és akcióval segíti a szülőket, hanem ingyenes tanácsadással is. Biztos benned is rengeteg kérdés felmerül gyermekeddel és a testeddel kapcsolatban, amelyekre szeretnél választ kapni gyermekorvosodtól, védőnődtől.

Ha elakadnál, a Rossmann Magyarország Védőnő chat oldalán keresztül hetente kétszer, szerdánként és péntekenként felteheted kérdéseidet Gellérthegyi Tiborné Hepp Editnek. Fordulj hozzá bizalommal a szoptatással, a gyermekneveléssel, a táplálkozással, alvással vagy akár kisgyermeked fejlődésével kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél vele beszélni, jelentkezz be a telefonos időpontok egyikére, amikor a védőnő visszahív a megadott telefonszámon, és minden kérdésedben segítségedre lesz.

 

Search