Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

1. Webáruház adatai

A gyerekklub.hu webáruház üzemeltetője a Maxxon Reklám Kft.

 • Székhely: 2120. Dunakeszi Farkas Ferenc utca 13.
 • Adószám: 24064442-2-13
 • Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság 13-09-158089
 • Ügyfélszolgálat: 06-30-528-78-58
 • E-mail: marketing@gyerekklub.hu

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a gyerekklub.hu webáruházba. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése. A minimális rendelési érték 5000 Ft.
2.4. A Maxxon Reklám Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Maxxon Reklám Kft. és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a (1) 06-30-528-78 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
2.5. A megrendelt termék(ek)et posta által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk elektronikus úton bankkártyával vtörténő fizetésre. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalványal lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 5 napon belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.
2.6. A feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a 06305287858 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.
2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 • a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Maxxon Reklám Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

 • telefonon: 06-30-528-78-58
 • email: marketing@gyerekklub.hu

Felügyeleti szervek:

 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság – 1088 Budapest, József krt. 6.
 • Budapest Főváros Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség – 1052 Budapest, Városház u. 7.
 • Budapesti Békéltető Testület – 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

Search