Rólunk

A mai világban fontos az együtt töltött idő, amikor a gyermekek szüleikkel, nagyszüleikkel közösen élhetnek át élményeket, megismerhetik egymást, figyelhetik a gyermek személyiségének fejlődését. Sok esetben fejtörést okoz a felnőtteknek, hogy milyen programokra vigyék gyermekeiket, melyet a gyerek és a szülő is élvez, vagy milyen ajándékkal lepjék meg a legkisebbeket. Oldalunk nem titkolt célja a közösen eltöltött idő minél tartalmasabbá tétele, a családi kapcsolatok szorosabbra vonása, az ajándékozás és a mindennapok gondtalanabbá tétele. Ehhez olyan eszközöket gyűjtöttünk össze, melyekkel ötleteket és segítséget is adunk a szabadidő minél hasznosabb és költségkímélőbb eltöltésére.

Böngéssz a ajánlataink között, biztosan megtalálod a számodra leginkább tetsző kedvezményes kupont. Nézd minél többet az oldalunkat, játssz velünk, mert sokszor gyorsnak kell lennie, hogy lecsaphass limitált számú azonnali ajándékainkra.

Igyekszünk mind korosztályban, mind földrajzilag minél változatosabb ajánlatokat összegyűjteni, és minden igényt kielégíteni.

Ha nem találod az általad kinézett játszóházat, programot, szolgáltatást kedvezményes kuponjaink között, akkor írj bátran egy e-mailt, (marketing@gyerekklub.hu) és megpróbáljuk bevonni partnereink közé.

Ha találtál olyan kupont ajánlataink között, aminek kedvezményét szívesen élveznéd, regisztrálj – ha még nem tetted meg – és vásárold meg egy évre szóló, számos kedvezményt biztosító klubkártyánkat. Klubtagként folyamatosan frissülő ajánlataink, kedvezményeink állnak majd rendelkezésedre, illetve az éves tagságoddal számos ajándékban, játékban lehet részed!

Oldalunkkal – a kedvezmények biztosítása mellett- szeretnénk a kismamák, szülők, nagyszülők számára egy olyan felületet nyújtani, ahol hasznos információk, tudnivalók, sajátjukhoz hasonló élethelyzetek között böngészhetnek. Cikkeinkkel, tanácsainkkal szeretnénk a gyereknevelés rögös útját vidámmá és könnyebbé tenni!:)

Csatlakozz hozzánk, tegyük együtt felhőtlenné gyermekeink gyerekkorát és éljük meg tartalmasan, boldogan a szülői státuszt!

Vissza a kezdőoldalra

kislanyhelyett

Search