Kártyaigénylés

Ha esetleg hezitálnál, hogy megvásárold-e a kártyát, akkor nézz szét kuponjaink, ajánlataink között, és garantáljuk, hogy visszatérsz ide, a kártyaigénylő oldalra!

Mindössze 5000Ft-os, egyszeri kártyavásárlási díjért hozzájuthatsz egész évben kedvezményes szórakozási lehetőségekhez, webshop vásárlási utalványokhoz, voucherekhez és mindezek mellett rengeteg programajánlattal, hasznos információval is ellátunk, amik gyermeked és a családod szórakozását, fejlődését, kikapcsolódását szolgálják.

Kártyaigényléshez töltsd ki az alábbi űrlapot, és már küldjük is a kártyáját, melynek kártyaszámát használva be tudsz lépni a saját fiókodba.

Rendelési útmutató

  • Engedélyezni kell a böngészőben a JavaScript használatát. Oldalunk akkor működik helyesen, ha a JavaScript engedélyezett. Ez egyébként az alapértelmezett a legtöbb böngészőben, tehát csak annyit kell tenned, hogy ne kapcsold ki!
  • A rendelés megkezdéséhez, az étlap megtekintéséhez és a kártya kiválasztásához nem szükséges, hogy regisztrálj és bejelentkezz a rendszerbe.
  • A rendelést leadni és véglegesíteni viszont csak klubtag tud. Ahhoz, hogy klubtaggá válj, csupán regisztrálnod kell magad. A regisztrációt főoldalon érheted el.
  • Regisztrált klubtagként a szállítási címeidet előre rögzítheted és így a rendelés során már csak 1 kattintással kell kiválasztanod azt.
  • Érdemes tehát a regisztrációval kezdened, hogy a fenti előnyöket élvezhesd. Természetesen belépés nélkül is megtekintheted a kínálatot és összeállíthatsz rendelést, de a véglegesítéshez mindenképpen be kell lépned.
  • A szállítási címben az általad megadott email címre visszaigazolást küldünk a rendelésről.

Ha a rendeléssel kapcsolatban észrevételed, ötleted, esetleg panaszod van, várjuk leveled!

A leggyakoribb kérdéseket és válaszokat a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GY.I.K) lapon is megtekintheted!

Jó böngészést kíván a
Gyerekklub Csapata!

Vissza a kezdőoldalra
Search