Nyitónap és gyerekszínház a Városmajorban

Június 12-én, egész napos családi programmal nyitja meg kapuit a Városmajori Szabadtéri Színpad, ahol elindítják a 12 héten át tartó gyerekszínházi sorozatot. Matiné előadás, zene, játékpark, ugrálóvár, finomságok, számos meglepetés és akció várja az egész családot. Nyissunk együtt a nyárra!

vm_nyitonap

A Városmajori Szabadtéri Színpad Nyárindító vasárnapján a legkisebbektől az idősebbekig várják az érdeklődőket, akik a reggel 10 órától kezdődő egész napos családi programokon és a gyerekszínházi matinén keresztül ízelítőt kaphatnak a színpad elkövetkezendő három hónapon át tartó színes programkínálatából. A szórakozás mellett nyereményjátékok, akciók és ajándékok sokasága csábítja arra a résztvevőket, hogy a nyári fülledtségben is visszatérő vendégei legyenek a Városmajor hűs fái alatt meghúzódó színpad pezsgő életének.

Az egész napos családi program keretében izgalmas ügyességi játékok, interaktív foglalkozások, tudományos játékpark, vidám zenés talpalávaló, ugrálóvár, körhinta, vattacukor, hűsítők, arcfestés, lufik, bohóc és más elmaradhatatlan vásári mulatságok gondoskodnak az önfeledt szórakozásról.

10.30-tól a Brass in the Five Mese a rézhegyen túlról című fergeteges zenés mesejátéka ízelítőt is ad mindabból, amiért érdemes lesz visszalátogatni a városmajori matinésorozat vasárnap délelőtti előadásaira. Szontyoli, a szomorú király és három fiának (Picuri, Tilitoli és Behemót) viccesen csavaros történetét látványos jelmezeivel, és a rézfúvós hangszerek egész előadást átszövő hangzásával elmesélve igazán egyedi és meghatározó élményt nyújt a színház és a zene világával ismerkedő korosztálynak.

Brass in the five (7)

A nyitónapot követően minden vasárnap 10.30-tól gyerekszínházi előadás lesz látható a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Következő előadások:

Június 19.

Rumini és a négy jogar

A népszerű Kabóca Bábszínház előadása Rumini, a nagyszájú, csibész kisegér kalandjait mutatja be a Berg Judit közkedvelt regényéből készült bábjátékban. Izgága bábok, fülbemászó zene, tengeri hajózás, teknősök, gonosz cickány, varázslat és barátság a 100 perces darab során. 5 éves kortól ajánlott.

Rumini es a negy jogar

június 26.

Hoppláda

Paul Maar meséje Borsó és Berci különös barátságáról, amit egy titokzatos idegen tesz próbára. A Mesebolt Bábszínház 55 perces előadása a legkisebbekhez szól, 3 éves kortól ajánlott.

július 3.

Mosó Masa mosodája

Mosó Masa mosodájában meséli el Sompolygó, a kedves rókalány, csodálatos történetét, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás Tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba, s hogyan lett tündérkirálynő. Sompolygó a gyerekek aktív közreműködésére és fantáziájára is számít.

A Kabóca Bábszínház 45 perces előadása 3 éves kortól ajánlott.

További előadások és információk: www.szabadter.hu/gyerekeloadasok

 

 

Search