IPM – A gondolkodó ember lapja – Előfizetés most 36% kedvezménnyel!

Az Interpress Magazin (IPM) 2002-es újraindulásakor megtartotta a hetvenes évek legendás lapjának a 21. századba átültethető hagyományait és ezzel újból százezres olvasótábort hódított meg.

Állandó szerzőink között tudhatjuk többek között Hahner Péter történészt, Szendi Gábor pszichológust, Brückner Gergely tényfeltáró újságírót, Palasik Mária történészt, Fáy Miklós kritikust, Grandpierre Attila csillagászt, Ráday Mihály városvédőt.

A havonta megjelenő magazin tematikájának összeállításakor a szerkesztőség kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kiegyensúlyozott arányban minden tudományterületnek helyet adjon (természettudomány, történelemtudomány – benne ókori és újkori történelem -, pszichológia, társadalomtudomány, bölcsészettudomány és orvostudomány). A magazin állandó rovataiban környezetkultúrával, képzőművészettel, pszichológiával, infotechnológiával, építészettel, gazdasági elemzésekkel, illetve a legfrissebb tudományos hírekkel is foglalkozik. A magazin Hírek rovatában a hazai és nemzetközi újdonságok olvashatóak rövidebb terjedelemben. Népszerű Tudta-e rovatunk szintén a tömör és gyors ismeretterjesztés jegyében készül.

jelentkezz be a megtekintéshez

Search