Tengerész stílus és pasztell színek

Tavasz a budmil-nál: Tengerész stílus és pasztell színek

Ha itt a tavasz, akkor mindnyájunkban feltámad a késztetés, hogy az ősszel és télen hordott szürkés-feketés ruhadarabjainkat színesebbekre cseréljük.

A budmil tavaszi kollekciójának fő jellemzője a kényelmes, jól hordható és jól kombinálható alapdarabok kiegészítése trendi és színes elemekkel, melyek naprakésszé és vidám tavaszi hangulatúvá varázsolják az összeállításokat.

Mindezzel biztosítják a pozitív budmil életstílus érzését és a tavasz kibontakozását.

A budmil lifestyle kollekcióba kiváló ár-érték arányú és minőségű termékek találhatóak, melyek jellemzői az innováció, részletgazdagság, felismerhetőség, melyek otthon vannak a trendek és stílusok világában.

A budmil 2017-es női tavaszi kollekciójának 2 karakteres eleme a Navy és a Pastel.

A Navy kollekció a tengerész stílust képviseli annak egyértelmű megjelenítésével, mint a sötétkék-fehér-piros színek kombinálása, a csíkozások és a tengerész hangulatú mintázatok.

navy

Választhatjuk a praktikus átmeneti kabátot, ami jól összepárosítható a kollekció darabjaival, és jó szolgálatot tehet hűvösebb nyári estéken, esős napokon. Csinos darabja a kollekciónak még az izgalmas fűzős nyakmegoldással ellátott blúz, ami a tengerész stílus elegánsabb vonalát helyezi előtérbe. A teljes tengerész összkép érdekében azonos színekkel és mintázatokkal ellátott oldaltáskákkal is fel lehet dobni az öltözéket.

budmil_navy

budmil_navy3

budmil_navy4

 

A Pastel kollekció olyan nőies, finom mintázatú alapdarabokat tartalmaz, amelyek egyetlen gardróbból sem hiányozhatnak. A csodás virágminták és a kifinomult halvány barackos árnyalatok bézzsel és fehérrel kombinálva csinos összhatást eredményeznek.

 budmil_pastel

budmil_pastel2

budmil_pastel3

Az érdekes részletek, mint a blúzok csipke betétrésze, a pamut felső izgalmas vállmegoldása és a fém díszítések, még a legegyszerűbb alapdarabokat is különlegessé teszik.

pastel

Vidám színek, harmonizáló árnyalatok – vesd bele magad a tavaszba a budmil-lal!

 

 

 

 

Search