Motorrevü – A vezető motoros magazin – Előfizetés most 40% kedvezménnyel!

A Motorrevü Európa legnagyobb motoros magazinjának, a német MOTORRAD-nak magyar olvasókra szabott változata. A lap alapvető feladatának tekinti, hogy a motoros társadalom minden egyes szeletével foglakozzon és alkalmazkodjon a motorozás iránt érdeklődők igényeihez. Tekintettel arra, hogy a high-tech kétkerekűek fejlődése évről évre újabb határokat lép át, az olvasóknak kompetens szakvéleményre van szükségük. A Motorrevü nagy hangsúlyt fektet az eseményekről és újdonságokról szóló aktuális beszámolókra és a kritikus szaktanácsadásra.

A magazinban megtalálhatók rövid hírek technikai újdonságokról és érdekességekről, a nagy lélegzetű motorkerékpár-összehasonlító tesztek vagy éppen rövidebb villámtesztek mellett a motorozáshoz használt ruházat és kiegészítők tesztjei vagy bemutatói.

A lap nagy hangsúlyt fektet a baleset-megelőzésre is. E témában évek óta, rendszeresen jelennek meg cikkek. Természetesen nem maradhatnak el a csodálatos fotókkal illusztrált, könnyedebb hangvételű túrabeszámolók, a háttér információkkal kiegészített aktuális sportesemények, vagy ismert, érdekes emberek portréinak bemutatása sem.

 

jelentkezz be a megtekintéshez

Search