HOGYAN KÉSZÍTS RÖVID IDŐ ALATT LÁTVÁNYOS SMINKET?

Sürget az idő reggelente és gyakran inkább kihagyod a sminkelést? Nem muszáj kihagynod ezt a lépést, ha szeretnél frissebb megjelenést elérni! Most mutatunk néhány szuper tippet, hogy pontosan milyen sminktermékeket érdemes használni, amikor csak kevés idő áll rendelkezésedre!

A gyors és hatékony sminkelés alapja, hogy pontosan tudjuk, mihez nyúljunk! Az első és legfontosabb dolog a sminkelés előtt az arc hidratálása, egyrészt a hidratáló krém tökéletes alapot nyújt a sminknek, másrészt az arcbőr hidratálása a ráncosodás megelőzésének elengedhetetlen eszköze.

A hidratálást követően amennyiben nincs időnk alapozásra, hagyjuk ki ezt a lépést. A korrektort azonban mindenképp érdemes felvinni a szem alatti sötét karikák eltűntetésére, hisz ez nagyban befolyásolja majd az összképet.

Tipp: az essence camouflage full coverage korrektorral gyönyörűen és tartósan tudod elfedni a bőrhibákat és a szem alatti sötét karikákat egyaránt. Érdemes a szem alá folyékony állagú korrektort használni.

A korrektort követően érdemes a szemöldökformázással folytatni. A szemöldökformázás nagyon fontos a sminkelési folyamatban, hiszen a szemöldök ad keretet az arcunknak, ennek szimmetriája vagy aszimmetriája óriási hatással lehet a megjelenésünkre.

Tipp: az essence szemöldökápoló készletben 2 különböző szemöldök port találsz, egy integrált ecsettel, mellyel nagyon pontosan meg lehet rajzolni a szemöldök ívét, illetve ki lehet tölteni a szemöldökben lévő hézagokat, hiányosságokat.18402767_1561511743882231_7095705927969799399_n

A szemet is érdemes kiemelni egy szép szemhéjpúderrel vagy pedig egy szép tusvonallal. A tusvonal annak, aki nem gyakorlott több időt vehet igénybe, ezért ez esetben egy szép visszafogott szemhéjpúder és egy dúsító szempillaspirál lehet a megoldás.

Tipp: próbáld ki az essence The False Lashes szempillaspirálját mely nagyon gyorsan dús pillákat varázsol! Ha pedig egy tartós szemhéjpúdert keresel, az essence my must haves szemhéjpúderei között biztosan megtalálod a számodra megfelelő árnyaltot.

Az arc pirosítását semmikép sem szabad kihagyni, hisz ez a lépés ad egy friss, üde megjelenést az arcnak és csak néhány másodpercet vesz igénybe. Ha fontos számodra a praktikusság, akkor próbáld ki az essence Blushplay pirosító palettát, melyben 3 különböző árnyalat található meg. 20954016_1671331989566872_3256733534760297388_n

Végül pedig jöhet az ajak színezése. Ennél a lépésnél egy élénk színű rúzzsal feldobhatod a sminked, alkalomtól függően, vagy választhatsz egy szép nude árnyalatot is.

Tipp: az essence ultra last ajakrúzsok nem csak hosszantartó hatást biztosítanak, az ajkat sem szárítják és számos árnyalatban elérhetőek.

További információ az Essence oldalán…

Search