Hangolódj az ünnepekre a Yamuna Natural Beauty illataival

Mini Ünnepi hangulat csomag organzába csomagolva

A karácsony előtti rohanós hétköznapokat is ünnepivé tudod varázsolni egy jó forró fürdővel. Kinek ne esne jól az év végi hajtásban, munkából hazaesve, vagy éppen az ünnepi nagybevásárlás után ellazulni egy jó forró fürdőben?

Senki nem kell bemutatni a decemberi tennivalók listáját, ugye?

Ajándékok beszerzése, sütés, főzés, bevásárlás, takarítás, óvodai karácsony, év végi záróbuli… Ezekhez bizony rengeteg energiára és koncentrációra van szükségünk. Meríts erőt egy jó forró fürdőből. Engedd el egy kicsit a tennivalóid sokaságát, hiszen egy kikapcsolódással töltött este többet ér minden todo listánál. És persze ne feledkezz meg arról, hogy a Karácsony lényege a nyugalom, a békesség és az egymásra figyelés! Törekedj arra, hogy az ünnepeket megelőző időszak is varázslatos legyen!

Csempészd be az ünnepek hangulatát a mindennapjaidba a Yamuna Natural Beauty Narancs-fahéjas kozmetikumaival! A narancs citrusos és a fahéj fűszeres illata testi-lelki felfrissülést ad, felpezsdíti a napjaidat. A Mini Ünnepi hangulat csomag tartalmazza a Narancs-fahéjas szappant és a fürdőbombát, csini organza tasakba csomagolva. A Yamuna cuki, illatos karácsonyi ajándékcsomagjai csak Rád várnak!

Yamuna Narancs-fahéjas fürdőbomba

Egy fárasztó nap végén jöhet a megérdemelt kikapcsolódás! Oldd fel egy kád vízben a fürdőbombát, és élvezd, ahogy illataromái pezsegve felszabadulnak. Nyugtató, ellazító hatását már első fürdés után érezni fogod.

Yamuna Prémium narancs-fahéjas szappan

Selymesen lágy, mégis hatékony szappan, melynek bőrbe dörzsölt hatóanyagai rugalmassá teszik a kézbőrödet, ellenállóságát növelve. A narancs és fahéj csodás illatkombinációja pedig már csak hab ezen a finoman habzó szappanon.

A Yamuna termékeivel a fürdőszobádat is karácsonyi illat lengi be!

 

 

Search