FÁJDALOMMENTES FÉSÜLKÖDÉS A TANGLE TEEZER HAJKEFÉKKEL

 

A Tangle Teezer hajkefék egyedi technológiájának köszönhetően töredezés és fájdalommentes lesz a fésülködés. A Tangle Teezer használata csökkenti a haj töredezését, fényesebbé teszi a hajat és fájdalommentessé a fésülködést. Az alábbiakban bemutatjuk termékeiket, hogy teljes képet kapj a Tangle Teezer portfóliójáról!

 

ELSŐ LÉPÉS – KIFÉSÜLÉS

A portfólióban az egyik legfontosabb termék az Original Tangle Teezer, mely a haj kifésülési, 1. lépéséhez lett kifejlesztve. Az Original Tangle Teezerből számos árnyalat áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő hajkefét.

 

A hajkefék egyedi, kétfázisú technológiával lettek kifejlesztve: a rövidebb és hosszabb fogak váltják egymást – a hosszabb fogak felelősek a gubancok kifésüléséért, míg a rövidebb fogak a haj felszínét érintik, ezzel biztosítva a haj finom polírozását. Így tudjuk a haj természetes fényét maximalizálni.

A termékek között külön hajkefe került kifejlesztésre a göndör hajra, mely a Thick and Curly nevet viseli. Annyiban különbözik az Original Tangle Teezer-től, hogy hosszabbak és erősebbek a hajkefe fogai, ami elengedhetetlen a göndör haj megfelelő kifésüléséhez.

Az 1. lépéshez tartozik még a Tangle Teezer Compact Styler, az Original hajkefe trendibb változata, mely tökéletes útitárs, akárhova mész. A Compact Styler hajkeféken külön védő található, mely a kefék fogait védi meg, így bátran bedobhatod a táskádba és mindenhova magaddal viheted a nélkül, hogy bármi baja esne.

 

 

MÁSODIK LÉPÉS – BESZÁRÍTÁS

A gubancok kifésülése után jöhet a beszárítás folyamata! Ehhez kétféle termék áll rendelkezésedre: egy körkefe és egy hajegyenesítő kefe.

A Tangle Teezer Blow Styling Round Tool tökéletes, ha épp hullámos hajat szeretnél készíteni magadnak, vagy ha épp dúsabb hatást szeretnél elérni, illetve beszárításhoz is tökéletes. A Blow Styling Smoothing Tool pedig tökéletes a haj kiegyenesítéséhez, hajvasló használata nélkül. Az egyedülálló vízelvezető technológiának köszönhetően gyorsabban szárad a hajunk, így sokkal rövidebb időt vesz igénybe az egész folyamat.

A beszárításról az alábbi videókban találtok bővebb információt:

https://www.youtube.com/watch?v=c0Z8iYXAF6M

https://www.youtube.com/watch?v=W9nV8lzFjtQ

https://www.youtube.com/watch?v=EKpkwGShsJM

 

HARMADIK LÉPÉS – FINISHING

Végül, de nem utolsó sorban jöhetnek az utolsó simítások, ha már kész a frizurád, de látsz még egy-két kósza hajszálat, ami nem megfelelően áll. Erre lett kifejlesztve a Tangle Teezer Finishing Tool, melynek fogai sokkal finomabbak, mint a többi hajkefének, ezzel biztosítva a védelmet a már elkészült frizurának.

 

Itt találsz videót a Finishing Tool használatáról: https://www.youtube.com/watch?v=QjRiIp_an5w

Az eddig említett keféken kívül létezik egy hajkefe, mely kifejezetten a gyerekek számára lett kifejlesztve, a Tangle Teezer Magic Flower Pot ❤ Mivel sok gyerek nem szereti, ha fésülik a haját, mert húzza és kényelmetlen, ezért fejlesztették ki a kifejezetten gyerekeknek szóló hajkefét, mely amellett, hogy nem húzza a hajukat, egyedi formájának köszönhetően külön örömet okoz a gyerekeknek, hisz virág alakú!

A virág felső része maga a kefe, mely tökéletes kézre esik a gyerekeknek is. Ennek a közepére saját fényképet is rakhatnak a gyerekek. A kefe alsó része pedig tökéletes hajgumik és hajcsattok tárolására!

Az eredeti Tangle Teezer már elérhető Magyarországon a Parfümcenter webshopban: http://parfumcenter.hu/tangle-teezer

További információt a Tangle Teezer Hungary Facebook (https://www.facebook.com/tangleteezerhungary/) oldalon és a weboldalán találsz: www.tangleteezer.com

 

 

Search