Camping laktózmentes termékcsalád

 

Új ötletek egy régi ismerőstől laktózmentesen is

 

A laktózérzékenység az egyik legelterjedtebb táplálékintolerancia. Amennyiben te is érintett vagy, biztosan sok kérdés felmerült benned, hogy teljesen le kell-e mondanod a tejtermékekről, vagy vannak más alternatívák is?

A Camping laktózmentes termékcsaládot pontosan azért fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsük, és „ízletesebbé” tegyük azok életét, akik laktózérzékenységük okán mondtak le a selymes sajtkrémekről és sajtszeletekről. A mennyeien krémes, és jellegzetesen Camping sajt ízvilágú termékcsalád nagyszerűen illeszkedhet a laktózmentes diétába.

A Camping márka laktózmentes termékcsaládja valódi sajtból készül. A különleges eljárásnak köszönhetően a sajtban található tejcukor még a gyártási folyamat során lebomlik. A hőkezelés miatt, pedig a termékek hosszú élettartamúak, és nem tartalmaznak tartósítószert. A világoskék színnel megkülönböztetett Camping Laktózmentes sajt termékcsaládnak 3 tagja van: a laktózmentes tömlős sajt (100g)- vagy másik nevén sajtkrém-, a laktózmentes sajtszeletek (100g), és a laktózmentes tégelyes sajtkrém (125g). Akárcsak a Camping márka többi termékét, úgy a laktózmentes termékcsalád sajtjait is bátran ajánljuk szendvicsekhez, melegszendvicsekhez, nassolnivalónak, vagy multifunkcionális konyhakész alapanyagnak szószokhoz, töltelékekhez, vagy süteményekhez.

 

További információk: http://www.campingsajt.hu/laktozmentes

Search